Михаил Михайлов: Ще опитаме да покажем, че не сме по-лош отбор от Орадя


Михаил Михайлов: Ще опитаме да покажем, че не сме по-лош отбор от Орадя
(сн. lap.bg)
03-08-2017 15:26 | Мария Маринова

Президентът на Балкан Михаил Михайлов коментира жребия в турнира ФИБА Къп. Както вече стана ясно, тимът от Ботевград ще се изправи срещу румънския Орадя в първия кръг на квалификациите. Пред BGbasket.com Михайлов заяви, че Балкан ще опита да покаже най-доброто от себе си, независимо, че играе срещу сериозен съперник.

 

„Орадя е силен отбор. Приемаме този жребий, каквото ни се е паднало, това е. Имаме два мача да покажем, че не сме по-лош отбор от тях. Трябва да завършим селекцията, да започнем подготовка на 15 август и да има време да се подготвим за тези два мача на разменено гостуване. Ще опитаме да покажем най-добрите си страни и ако можем да спечелим и да продължим напред, би било добре.“, заяви Михайлов.

 

„Орадя миналата година елиминира Лукойл Академик, така че няма какво да кажем друго за този отбор.“, добави той.

 

Михаил Михайлов сподели, че все още не мисли за евентуалния съперник на Балкан във втория кръг – Сомбатхей. Не познавам добре унгарските отбори. Ще ползвам информация от Иван Лилов.“, разкри той.


Президентът на Балкан не пропусна да пожелае успех и на останалите наши участници в турнира – Берое и Рилски спортист. „Пожелавам успех на всички български отбори. Виждам, че жребият на никой не е лек, а и в тези турнири няма как да е иначе. Дано все някой да пробие и да отиде напред - дай, Боже, и трите отбора.“, завърши Михайлов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, ФИБА Къп, Михаил Михайлов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи