Широки усмивки, море и много награди на Glamour Beach Weekend


Широки усмивки, море и много награди на Glamour Beach Weekend
10-08-2017 16:34 | BGbasket.com

Четвърти и пети август бяха едни от най-горещите дни това лято! И не става въпрос само за температурата навън! За два дни Glamour се пренесе на морето – точно до Kite Bar –  за да приветства готините хора на къмпинг „Градина” в пълния с изненади Glamour Beach Weekend кът.

 

Сутрините започнаха красиво и продължаваха ужасно вкусно. Експертите от Wella Professionals се погрижиха визиите на дамите да са актуални и небрежно плажни, но достатъчно издръжливи на летните вълни, благодарение на стилизиращите продукти. След разкрасяването момичетата уверено позириха на корицата на Glamour!

 

За доброто настроение през цялото време бяха виновни Pringles и забавното предизвикателство (а ти ял ли си смешно?) – опитването и познаването на четири вкуса чипс със завързани очи се отблагодаряваше с подарък. Тук статистиката на Glamour показа, че момичетата са много по-добри в тази игра (съжаляваме, момчета)!

 

И докато в къта хората релаксираха, по плажа се завихри секси битка с Braun. Брандът търсеше (и намери и възнагради) най-дългите крака и сега всички благородно можем да завиждаме на 25-годишната Катерина Стоянова, горд собственик на чифт 110-сантиметрови крака и страхотен епилатор Braun Silk Epil с подарък почистваща четка за лице.

 

Когато слънцето не пареше (толкова много), се проведе турнир по плажен волейбол, а най-големите ентусиасти премериха сили (и издръжливост на вестибуларния апарат) в безмилостно зорбинг съревнование, като накрая победителите получиха награди от Pringles, Lancaster и Wella Professionals. До обяд детската работилничка на Glamour и Pringles предаваше важни уроци на малчуганите как забавно могат да рециклират опаковките от чипс. А специалната автомобилна писта на Duracell се оказа арена на резвълнувани малки състезатели.

 

За пръв път Glamour организира събитие на морето и изборът на място не е случайно. Благодарение на щурата атмосфера на Kite Bar, Glamour Beach Weekend се превърна в красиво преживяване, което внесе още повече лятно настроение на къмпинг „Градина”.

 

Фотогалерия от Glamour Beach Weekend 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи