Алекс Дейвис: Надявам се да помогна на Берое да спечели титлата


Алекс Дейвис: Надявам се да помогна на Берое да спечели титлата
11-08-2017 13:15

Американецът Алекс Дейвис е поредното ново попълнение в състава на Берое. Баскетболистът се надява да помогне на тима от Стара Загора да спечели титлата през следващия сезон. Дейвис сподели и впечатленията си от отбора дни преди началото на подготовката.

 

„Настроен съм положително и очаквам да постигнем добри резултати. Клубът е известен с това, че създава страхотна продукция и че постига победи. Резултатите от миналата година са много добри, надявам се да продължим с такива и през новия сезон. Искам да се впиша в този отбор и да помогна за постигането на още успехи. Надявам се, че през този нов сезон ще можем да спечелим и титлата и ще зарадваме още повече феновете в Стара Загора.“, сподели Дейвис пред beroebasket.com.

 

Той разкри сподели и някаколко думи за себе си, като разкри какъв е извън залата. „По принцип съм много скромен човек. Когато стане дума за баскетбол обаче и за нещата около терена, съм много решителен. Гледам много сериозно на кариерата си и на това, което правя в залата. Извън нея обаче съм човек, отдаден на семейството си. Обожавам семейните ваканции.“

 

Алекс Дейвис споделя, че сравнително късно започва да се занимава с баскетбол. „Бях още дете, когато започнах да играя. Не гледах на това много сериозно обаче до гимназията. Може би бях на около 17 години, когато нещата се промениха.“, заяви американецът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Алекс Дейвис
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи