Алекс Дейвис: Надявам се да помогна на Берое да спечели титлата


Алекс Дейвис: Надявам се да помогна на Берое да спечели титлата
11-08-2017 13:15

Американецът Алекс Дейвис е поредното ново попълнение в състава на Берое. Баскетболистът се надява да помогне на тима от Стара Загора да спечели титлата през следващия сезон. Дейвис сподели и впечатленията си от отбора дни преди началото на подготовката.

 

„Настроен съм положително и очаквам да постигнем добри резултати. Клубът е известен с това, че създава страхотна продукция и че постига победи. Резултатите от миналата година са много добри, надявам се да продължим с такива и през новия сезон. Искам да се впиша в този отбор и да помогна за постигането на още успехи. Надявам се, че през този нов сезон ще можем да спечелим и титлата и ще зарадваме още повече феновете в Стара Загора.“, сподели Дейвис пред beroebasket.com.

 

Той разкри сподели и някаколко думи за себе си, като разкри какъв е извън залата. „По принцип съм много скромен човек. Когато стане дума за баскетбол обаче и за нещата около терена, съм много решителен. Гледам много сериозно на кариерата си и на това, което правя в залата. Извън нея обаче съм човек, отдаден на семейството си. Обожавам семейните ваканции.“

 

Алекс Дейвис споделя, че сравнително късно започва да се занимава с баскетбол. „Бях още дете, когато започнах да играя. Не гледах на това много сериозно обаче до гимназията. Може би бях на около 17 години, когато нещата се промениха.“, заяви американецът.

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Алекс Дейвис
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини