Чавдар Костов: В отбора има голяма химия


Чавдар Костов: В отбора има голяма химия
(сн. lap.bg)
18-08-2017 16:49 | Мария Маринова

Капитанът на мъжкия национален отбор Чавдар Костов сподели, че всички в тима са вярвали, че може да спечелят и четирите си мача в предварителните световни квалификации. Той сподели, че в отбора има голяма химия и затова нещата на терена се получават.

 

„Това класиране значи стъпка напред. Когато отборът се събра, между нас сме си говорили, без да включваме треньорите, че Беларус и Португалия са на нашето ниво и наистина, ако не се класираме ще е срам. Още от самото начало вярвахме, че може да ги направим тези четири победи. С тази мисъл работихме всеки ден и накрая ги постигнахме.“, заяви баскетболистът.

 

Той разкри и какво е за него да е капитан на националния отбор. „Доста добре се чувствам в тази роля. В отбора има много голяма химия. Според мен се вижда и отстрани. Няма егоизъм, всеки е потиснал егото си за доброто на отбора. Всеки знае какво трябва да направи, когато е на терена и според мен затова нещата се получават. За мен е удоволствие да бъда под ръководството на Любомир Минчев.“, добави Костов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България, Чавдар Костов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи