Иван Коцев: Явно това ни е реалното място


Иван Коцев: Явно това ни е реалното място
19-08-2017 18:29 | Мария Маринова

Старши треньорът на националния отбор за момчета (16) Иван Коцев бе разочарован след загубата на тима му от Исландия по-рано днес. Поражението остави България на 14-о място в крайното класиране на Европейското първенство, Дивизия B, в София.

 

„Щом сме тук, явно това ни е реалното място. Като цяло съм доволен от отбора, от старанието и желанието, но определено има какво да се желае още.“, заяви Коцев пред BGbasket.com.

 

Наставникът обаче похвали баскетболистите си, че до последно са се борили за успеха срещу Исландия. България изоставаше през повечето време в мача, но в заключителните минути бе близо до пълен обрат.

 

 „Не ни достигна още малко концентрация и да влязат една-две отворени стрелби. Доволен съм, че накрая заиграха баскетбол, че започнаха да се борят и да пазят. Първата част я проспахме, след това се събудихме и се опитахме да направим обрат. Някои стрелби не влязоха. Изпуснахме под коша, вкараха ни един щастлив кош, който бе малко плод на късмет, и не издържахме. Поздравявам ги обаче, че се бориха.“, добави треньорът.

 

Иван Коцев сподели още, че в отбора е имало повече напрежение по време на Европейското първенство, тъй като момчетата са искали да се представят добре пред родна публика.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (16), Иван Коцев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи