Септември се сдоби с изпълнителен директор и главен треньор


Септември се сдоби с изпълнителен директор и главен треньор
Механджиев, Спасов и Христов
05-09-2017 19:21 | BGbasket.com

Мартин Механджиев и Димитър Христов влизат в управлението на баскетболен клуб Септември София. Механджиев е новият изпълнителен директор, а Христов става главен треньор в школата, като тримата заедно с Николай Спасов ще ръководят клуба оттук нататък.

 

От 2009 година Механджиев помага за дейността на клуба, изпълнявайки функциите на технически секретар и администратор. Христов дълги години тренира в школата на Делфин Бургас, където натрупва и треньорски опит. В Септември ще бъде главен треньор.

 

Председател на клуба е Николай Спасов, който приема мисията да работи в името на баскетболен клуб Септември още от 1991 година. Ето как той коментира промените в управлението Септември:

 

„БК Септември е един от най-старите клубове в София, но в последните години се намира в криза. Основна вина за това нося аз, а причините са, както обективни, така и субективни. Признавам и че е моя груба грешка, че през годините се доверявах на хора, на които очевидно им липсваше капацитет. Липсваше им и отношение към клубната принадлежност и това задълбочи проблемите в клуба. Бяха нужни промени, за да осигурим спасяването му. Вярвам, че въвличането на Мартин Механджиев като изпълнителен директор и Димитър Христов като главен треньор в школата ще бъде изцяло положително. И двамата са доказали качествата си до момента, като смятам, че ще разгърнат потенциала си и в нашия клуб.”

 

Надявам се, че заедно ще успеем да върнем децата в залата, както и че не просто ще възродим клуба, а тепърва ще допринесем за най-големите му успехи."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Септември
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи