Александър Дяковски: Не ни броят, но ще променим това


Александър Дяковски: Не ни броят, но ще променим това
07-09-2017 14:00 | BGbasket.com

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски призова феновете да помогнат на отбора в трудния момент, в който се намира и да го подкрепят с всички сили през новия сезон.

 

Капитанът Герасим Николов и Константин Коев придружаваха Дяковски на среща с медиите, месец преди началото на спортно-състезателната година.

 

"За съжаление миналогодишният състав се разпадна, поради неприятни причини. Искам да е ясно, че няма състезател, който е напуснал, да не е имал голям желание да останат," обясни младият треньор. "За съжаление това не можа да се случи. Естествено, причините са финансови. Основната ни цел бе да има отбор, дълго време не се знаеше нищо."

 

"Искаме да играем различен, нестандартен, различен баскетбол, с нисък състав. По-динамично, високорезултатен баскетбол, приятен на публиката и играчите. Това е нашият шанс да сме конкурентноспособни," допълни той.

 

"Останалите отбори от Лигата не ни броят, за тях сме аутсайдери, но ще се опитаме да променим това," каза още Дяковски.

 

"Крайно време е нещо да започне да се случва с нашата школа. Преди години бе сред най-добрите, а сега е на дъното," сподели наставникът.

 

Спартак Плевен организира приятелски турнир на 20-21 септември, а Дяковски призова феновете и всички в залата да започнат да си плащат билетите за мачовете на тима, за да му помогнат в оцеляването.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи