Рилски спортист с победа и загуба в Македония


Рилски спортист с победа и загуба в Македония
(сн. rilskibasket.com)
08-09-2017 16:48 | BGbasket.com

Рилски спортист изигра две контроли в Македония, в които записа победа и загуба. Баскетболистите на Людмил Хаджисотиров спечелиха срещу Блокотехна с 85-82, но отстъпиха на Карпош Соколи с 83-97.

 

Най-резултатен за успеха срещу Блокотехна бе Йордан Бозов с 16 точки и 5 борби. Шелдън Джетър записа 15 точки и 7 борби, докато с 12 точки се отчете Травис Тейлър. Двата тима вече изиграха един приятелски мач в Самоков през миналата седмица, като победата бе за домакините с 82-65.

 

Рилски спортист обаче не успя да се справи с изключителната стрелба от тройката на другия си съперник - Карпош Соколи. Македонският тим изигра много силно първо полувреме, в което поведе с 27 точки, а за целия мач отбеляза 14 тройки от 15 опита. Въпреки че Рилски спортист спечели второто полувреме, това не стигна за обрат в мача.

 

Старши треньорът на тима Людмил Хаджисотиров сподели пред клубния сайт, че е доволен от мачовете до момента и че те са били много полезни.

 

Рилски спортист планира да изиграе още няколко контроли с български отбора преди началото на сезона, като в момента се уточняват подробностите.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Рилски спортист, Блокотехна, Карпош Соколи
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи