Хасково отказа участие за Суперкупата, Монтана печели служебно


Хасково отказа участие за Суперкупата, Монтана печели служебно
Монтана ще вземе служебно трофея
11-09-2017 17:08 | BGbasket.com

Мач за Суперкупата при жените по време на Деня на баскетбола на 17 септември няма да има. В него трябваше да се изправят един срещу друг двата най-добри тима при дамите от миналия сезон – шампиона и носител на Купата на България Хасково 2012 и финалистът и в двата турнира – Монтана 2003.

 

По желание на Хасково 2012, мачът с Монтана 2003 няма да се играе. От щаба на шампионките решиха, че тимът им няма да вземе участие в двубой за Суперкупата поради началния етап на подготовката за новия сезон. Така трофеят ще отиде без игра във витрината на Монтана 2003.

 

Провеждането на подобен мач бе решено от Управителния съвет на 10 юли и се очаква да има сериозно наказание за шампионките.

 

Кулминацията на Баскетболния ден обаче остава сблъсъкът между шампиона в НБЛ Виваком Лукойл Академик и носителя на Купата на България Берое. Мачът е с начален час 19:00 часа и ще бъде излъчен пряко в ефира на БНТ.

 

Билетите за двубоя, както и за мачовете между най-добрите играчи в А група и ВGO Software Баскетболна Лига и сблъсъците между треньори и съдии и журналисти и ветерани са с цени съответно 6 лв. за възрастни, 3 лв. за ученици. Деца до 12 години ще влизат безплатно. Пропуските вече могат да бъдат закупени в мрежите на Ticket Pro, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

 

Мачовете по мини баскетбол от 09:00 до 11:30 са с вход свободен.

 

Всички средства от продажбата на билети ще бъдат предоставени за инициативата на ВИВАКОМ „Жълти стотинки“.

 

Организаторите са приготвили много изненади и подаръци за всички участници и фенове, а доброто настроение и забавлението е гарантирано!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Хасково 2012, Монтана 2003
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи