Красавица от малкия екран се включва в Деня на баскетбола


Красавица от малкия екран се включва в Деня на баскетбола
Деси Бакърджиева
12-09-2017 18:15 | BGbasket.com

Едно от най-популярните и красиви лица от малкия екран у нас напоследък – актрисата и манекенка Десислава Бакърджиева, ще се включи в Баскетболния ден на 17 септември.

 

Баскетболният ден е организиран със съдейсвието на S-media, BGbasket.com и Viasport.bg.

 

Красавицата, нашумяла с ролите си на д-р Хинова в „Откраднат живот“, Нели Иванова от „Стъклен дом“, Диана Арнаудова от „Фамилия“ и още много други, ще влезе в ролята на „жури“, или по-точно на съдия в демонстративния мач между Ветерани и Журналисти в рамките на Баскетболния ден на Деня на София.

 

Шоуто между пишещи и коментиращи и бивши величия на терена ще започне в 11:30 в зала „Универсиада“ в столицата и ще предложи истинско шоу и урок по история на баскетбола на участници и фенове.

 

Актрисата има сериозна баскетболна жилка. Неин баща е бившият рефер и настоящ дежурен представител на БФБаскетбол Иван Бакърджиев. Деси Бакърджиева ще помага в съдийската тройка за мача на две не по-малко популярни имена, макар и само в баскетболните среди. Със свирка в уста на терена ще се върне един от най-добрите ни съдии в миналото Ангел Иванов. В тройката ще участва и доскорошният главен редактор на баскетболния сайт BGbasket.com Любомир Нешев, който се върна специално от специализацията си в САЩ, за да подкрепи и участва в Баскетболния ден.

 

Билетите за първия Баскетболен ден у нас вече са в продажба. Пропуските за двубоите за Суперкупата при мъжете, както и мачове между най-добрите играчи в А група и ВGO Software Баскетболна Лига, както и сблъсъците между треньори и съдии и журналисти и ветерани са с цени съответно 6 лв. за възрастни, 3 лв. за ученици. Деца до 12 години ще влизат безплатно.

 

Билетите вече могат да бъдат закупени в мрежите на Ticket Pro, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

 

Мачовете по мини баскетбол от 09:00 до 11:30 са с вход свободен.

 

Всички средства от продажбата на билети ще бъдат предоставени за инициативата на ВИВАКОМ „Жълти стотинки“.

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter


Тагове: Ден на баскетбола
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини