Любо Минчев: Обмисляхме отказване от мача за Суперкупата


Любо Минчев: Обмисляхме отказване от мача за Суперкупата
(сн. lap.bg)
15-09-2017 15:57 | Мария Маринова

Старши треньорът на Берое Любомир Минчев сподели, че е имало вариант неговият тим да се откаже от двубоя за Суперкупата при мъжете, подобно на Хасково 2012 при жените. Причината са многото контузии и здравословни проблеми в състава на вицешампионите. Въпреки това обаче, Берое все пак ще играе срещу Лукойл Академик в неделя по време на Баскетболния ден.

 

„Ние сме все още в процес на сработка. При нас е същото положението като в Лукойл. Нямаме нов треньор, но почти целият отбор е нов. Определено и двамата треньори можем да кажем, че времето, което сме имали за подготовка, не е достатъчно. Специално за моя отбор, да призная, не знам какво точно трябва да очаквам, защото от самото начало на годината имаме страшно много проблеми. Даже ми беше близо мисълта и ние да се откажем поради доста проблеми и контузени състезатели, но смятам, че щеше да бъда много голямо разочарование за всички. Надявам се тези, които имат здравословни проблеми в нашия отбор, да могат все пак да вземат участие и колкото сме тренирали, а то е доста малко, да изиграем един добър мач. Все пак е един двубой и всичко може да се случи.“, сподели Минчев.

 

Двубоят за Суперкупата между Лукойл Академик и Берое е на 17 септември (неделя) от 19:00 часа в столичната зала „Универсиада“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Любо Минчев, Берое, Лукойл Академик
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи