Милиян Боцка: Искам да говоря с играта си на терена


Милиян Боцка: Искам да говоря с играта си на терена
26-09-2017 16:25 | BGbasket.com

Новото попълнение на Черно море Тича Милиян Боцка даде първото си интервю след завръщането си в клуба.

 

Гардът беше привлечен на пожар в тима след травмата на Пламен Алексиев, която го вади няколко месеца от игра.

 

„Радвам се да се върна във Варна. Харесвам града и хората тук. Знаете, че вече играх тук. Преди 2 години спечелих купата на България и 3-ото място в шампионата с тима на Черно море. От тогава пазя много хубави спомени," заяви Боцка.

 

 

"Съжалявам за това, което се случи с Пламен Алексиев. Само той остана от онзи основен състав, в който играх и аз преди 2 години. Харесвам го много и като състезател, и като човек," допълни гардът.

 

"Обстановката в България ми е достатъчно позната, тъй като знаете, че играх и в Ямбол, а и станах MVP на първенството тогава. За последно се подвизавах в Младост в Босна," разказа още Боцка.

 

"В този тим на Черно море срещам много добри момчета и се надявам да постигнем добри резултати. Не се познавам с новия център Тубак. Не сме играли заедно. Добра физика има. В каква форма съм? Ще видите. Искам да говоря с играта си на терена. Подготвен съм. Цяло лято тренирах," каза опитният играч.

 

"Харесва ми треньорът Дарин Великов. Вярвам, че ще имаме много победи с него.  Какво класиране ще ме устрои? С добри състезатели и правилни решения в мачовете, всичко е възможно," завърши Боцка.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи