Шарон Друкер: Момчетата искаха да покажат кой е по-добър


Шарон Друкер: Момчетата искаха да покажат кой е по-добър
(сн. fiba.com)
26-09-2017 21:08 | BGbasket.com

Старши-треньорът на Лукойл Академик Шарон Друкер коментира втората победа на отбора си срещу Бенфика и продължаването на отбора към третия кръг от квалификациите за Шампионската лига:

 

„Няколко минути след началото започнахме да контролираме мача със здрава защита и бързи атаки. Нашите момчета искаха да покажат кой е по-добър и днес без съмнение бяха. Доволен съм, имаме добри момчета, които са гладни за изява и отдадени. Това е добре за всеки треньор и клуб.

От днес започваме подготовката си за следващия квалификационен кръг със скаутинг. Важните обаче сме ние – каквото направим и подобрим в нашата игра, ще бъде от най-голямо значение в мачовете ни.

 

Горд съм с момчетата, защото бяха на ниво, въпреки честите пътувания. Ще бъде същото и в следващия кръг, но ще се изправим срещу съперника си и ще дадем всичко от нас.

 

Не знам нищо за следващия съперник. Не гледам напред, а действам мач за мач. Сега е времето за проучване, за намиране на възможно най-много информация за него и за подготовка за мачовете.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Шарон Друкер, Лукойл Академик, Шампионска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи