Тодор Стойков: Всички знаят какъв успех ще постигнат, ако победят


Тодор Стойков: Всички знаят какъв успех ще постигнат, ако победят
(сн. lap.bg)
26-09-2017 21:43 | BGbasket.com

Спортният директор на Лукойл Академик Тодор Стойков коментира победата на отбора си срещу Бенфика и класирането за третия кръг от квалификациите за Шампионската лига:

 

„Доволен съм. Когато стартираме някаква кампания е важно отборът да побеждава. Показахме добро лице, разбира се, има какво още да се желае, но съм убеден, че в следващите мачове ще радваме още повече хората, които идват в залата и гледат по телевизията. В тази връзка, в петък отново входът ще е свободен и ще разчитаме на подкрепата на феновете. Излизаме срещу отбор от литовската школа, който е силен. Дано се представим добре и да победим.

 

Момчетата и всички в отбора знаят какъв ще бъде успехът, който ще постигнат, ако победят. Така че те са готови да се справят с пътувания и трудности. Надявам се и късметът да е на наша страна.

 

Президентът беше в залата, защото се интересува от отбора. За мен и за нас е важно неговото присъствие, защото то допринася още повече за спокойствието и атмосферата в нашия отбор.

 

Досега треньорът не даваше да гледаме Ювентус, но са силен отбор. Знам, че имат играч, висок 217 сантиметра. Надявам се да имаме подкрепа в петък и да постигнем победа.”

 

Относно подадените оставки на членове на УС в последните дни, Тодор Стойков каза: „Аз моята оставка я подадох през декември. Другите не ги коментирам.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тодор Стойков, Лукойл Академик, Шампионска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи