Маргарита Папазова - жената зад Тити (видео)


Маргарита Папазова - жената зад Тити (видео)
30-09-2017 16:49 | gong.bg

„Целият ми живот е минал в залата. Там се запознахме с Тити. Нашият живот е баскетбол”, сподели Маргарита, съпругата на Тити Папазов в интервю за "Събуди се" по NOVA.

 

В момента Маргарита е помощник треньор на националния отбор по баскетбол. С Тити Папазов са заедно от 22 години.

 

„Със спорта е свързано всичко в нашето семейство. Големият ни син Александър тренираше футбол, беше решил да става вратар. В последствие реши, че баскетболът му е по-интересен. Малкият ни син пробва от всичко, а от няколко месеца и той иска да тренира баскетбол”, разказа тя в интервюто, поместено на Gong.bg.

 

"Той предприе първата крачка. Той е изключително нахален," продължи Марги Папазова за връзката си с емоционалния баскетболен треньор. "Наистина сме коренно различни. Явно противоположностите се привличат. При него е безспирен хаос."

 

"С времето съм приела всичко. За мен нещата, които за хората са странни, за мен не са. Не можем да си обясним какво провокира преминаването му от едно състояние в друго," признава тя. "Той не е точно романтичния тип."

 

Сълзите идват, когато Марги разказва за осиновяването на малкия Димитър. Тя разказва историята, как праща Тити да купи найлони за боядисването на апартамента им, а той се връща с идеята за Митко и го открива в болницата, откъдето започва процесът.

 

"Казах му - "Тити, аз те пратих за найлони, ти се връщаш с дете", споделя тя. "Сега поне разбрахте, че цялото ни семейство плаче. Нямахме никакви колебания за осиновяването."

 

"Всеки човек има положителни и отрицателни качества. Ти или го обичаш или не. Или съм много търпелива, или много го обичам," отново се усмихва Маргарита.

 

"Може би преди 22 години не беше такъв. По-зле става с годините. Вместо да улегне, сега се обострят нещата. Тогава се занимаваше с 1-2 неща, сега се занимава със 101. Оттам е изнервеността."

 

В края на интервюто се появява и самият Тити. И разбира се, се включва. Двамата говорят и за трето дете, като Маргарита иска момиченце.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи