Задълженията на Черно море - наследени от старото ръководство


Задълженията на Черно море - наследени от старото ръководство
07-10-2017 14:20 | BGbasket.com

Изпълнителният директор на БК Черно море Тича Борис Стоянов сподели официалното становище на клуба за новината на BGBasket.com за забраната за картотека на нови играчи.

 

Сайтът на НБЛ публикува изявлението от Варна: "Бяхе информирани, че състезател е завел иск срещу БК Черно море Тича за неполучени възнаграждения от престоя му в клуба по времето на старото ръководство на отбора, когато президент или председател е бил г-н Симеон Варчев. За наше огромно съжаление ФИБА процедира така, че разпознава и признава БК Черно море Тича като наследник на предходния клуб и автоматично процедурите по иска падат върху нас. В офиса на БФ Баскетбол е получена официална възбрана за картотекиране на нови състезатели към момента от страна на БК Черно море Тича. Ние, като изряден клуб, който не е въвлечен в казуса обжалваме пред КАС и ФИБА това решение и очакваме възбраната да бъде вдигната. Решението ще излезе на 3-ти ноември 2017 година. Клубът направи официална картотека в НБЛ и след разрешаване на казуса ще регистрира и новите попълнения, което се надяваме да стане съвсем скоро."

 

Вчера (06.10.2017 г.) бе крайният срок за картотекиране на отборите от НБЛ, които ще участват в първия кръг на първенството днес и утре.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи