Венцислав Стоев ще води Балкан в А група


Венцислав Стоев ще води Балкан в А група
сн. botevgrad.com
13-10-2017 12:49 | Мария Маринова

Венцислав Стоев ще бъде старши треньор на втория отбор на Балкан през този сезон, научи BGbasket.com. Тимът ще се състезава в мъжката А група.

 

„Това е решение на ръководството, то преценява кой да бъде. Щастлив съм от предоставената възможност и съм радостен, че ще имам шанс да съм старши треньор на мъжкия отбор във втория ешелон.“, заяви Стоев пред BGbasket.com.

 

Той разкри, че в А група ще разчита на част от играчите от мъжкия отбор на Балкан, както и някои от най-добрите юноши на „зелените“.

 

В момента Венцислав Стоев води два отбора в школата на Балкан, като ще продължи да им бъде треньор и през този сезон. Става въпрос за юношите и за момчетата до 11 години, които се състезават като втори отбор при 12-годишните. Той има опит и в мъжкия тим на Балкан, тъй като преди време бе помощник на Мирослав Ралчев, а след това и на Небойша Видич.

 

Венцислав Стоев ще дебютира начело на втория отбор на Балкан още тази седмица. В неделя тимът от Ботевград посреща БУБА баскетбол. Двубоят е от 17:00 часа.

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter


Тагове: А група - мъже, Балкан -2, Венцислав Стоев
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини