Небойша Видич: Ключът към успеха бяха големите сърца на играчите


Небойша Видич: Ключът към успеха бяха големите сърца на играчите
(сн. lap.bg)
14-10-2017 20:08 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич поздрави своя отбор за успеха срещу Лукойл Академик в дербито на кръга в НБЛ. Според наставника, баскетболистите му са показали големи сърца и желание за победа в мача.

 

“Определено ключът към успеха бяха големите сърца на моите играчи. Всеки, който влезеше в игра, даваше 100% от себе си. Вярвахме, че можем да спечелим. Винаги съм казвал на моите играчи, че имаме класен отбор и победители в него. Веднъж, след като започнем да играем по начина, по който искаме, ще бъдем наистина добър отбор.“, заяви Видич.

 

Той сподели и как се е отразило дългото пътуване от Унгария на играчите. „Няма как след 15 часа път от Унгария да не бъдем уморени. Няма обаче да тръгна да говоря преди мача, че сме уморени, че сме без Христо Захариев, който е контузен или че Игор Кесар също има проблеми. Това нямаше да ни помогне. Останахме концентрирани и задружни.“, добави треньорът.

 

През следващата седмица Балкан започва участието си в груповата фаза на турнира ФИБА Къп. Видич обаче заяви, че тепърва отборът ще се готви за тези мачове.

 

„Все още не познавам съперниците ни в групите на ФИБА Къп. Винаги проверявам отбора, с който ни предстои да играем. Имам малко информация за Кьорменд, но нямам представа за останалите два отбора.“, завърши наставникът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Лукойл Академик, Небойша Видич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи