Павел Иванов: Отдавна не бях играл пред такава публика


Павел Иванов: Отдавна не бях играл пред такава публика
(сн. lap.bg)
14-10-2017 20:44 | Мария Маринова

Баскетболистът на Балкан Павел Иванов бе много щастлив след победата срещу Лукойл Академик. Той сподели, че феновете на „зелените“ много са помогнали и разкри, че отдавна не му се е случвало да играе пред такава публика.

 

„Най-силното ни оръжие бяха многото защити, които бяхме подготвили. Както се вижда, изиграхме много мачове и това ни помогна, за да успеем да се сплотим и да тренираме както трябва отборната защита. Сменяхме я много често и това оказа влияние, както и пълното раздаване на играчите. Да играеш пред такава публика е уникално. Отдавна не ми се беше случвало. Искам да поздравя хората. Надявам се да сме ги зарадвали и на всеки мач да са тук и да ни подкрепят. Те трябва да знаят, че ние винаги ще се раздаваме максимално, може невинаги да побеждаваме, но пък винаги ще оставяме сърцата си на терена“, заяви Иванов.

 

Той сподели и очакванията си за предстоящото участие на Балкан в груповата фаза на турнира ФИБА Къп. „Играем в режим сряда-събота и се опитваме да се подготвяме само за един съперник. От утре започваме да мислим за отборите, с които ще се срещнем. Те са изключително добри и се надявам да успеем да вземем някоя победа, и да продължим напред. Самото участие, според мен, е голям успех.“

 

Павел Иванов коментира и следващия съперник на неговия тим в НБЛ. „От мача с Черно море Тича очаквам здрава битка. Там винаги се играе трудно. Надявам се да покажем същото лице от днес и да се поздравим с победата.", добави баскетболистът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Лукойл Академик, Павел Иванов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи