Константин Папазов: Рилски спортист заслужаваше повече победата


Константин Папазов: Рилски спортист заслужаваше повече победата
(сн. lap.bg)
18-10-2017 11:57 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Левски 2014 Константин Папазов смята, че Рилски спортист заслужено е спечелил мача между двата тима в Балканската лига. Наставникът сподели, че в неговия тим е имало много проблеми и повечето баскетболисти не са постоянни в изявите си. Ето какво каза още Папазов:

 

"Реално погледнато играхме с трима човека - Алекс Симеонов, Веско Веселинов и Деян Карамфилов. Проблем при нас е, че голяма част от  играчите ни до момента са били допълващи играчи и показват нестабилна игра. Хубавото е, че отново 31 минути игра Иван Алипиев, но личното ми мнение е, че днес Рилски заслужаваше повече победата. Играеше по- отборно и с настроение. Опитните им играчи в лицето на Данчо Бозов и гарда водиха мача изключително добре, а и Мартин Маринов се появи с две тройки във важните моменти. Иначе голяма вина носим и самите ние, тъй като в решаващи моменти правим грешни решения в нападение и безобразни неща в защита.

 

Повлия и това, че голяма част от отбора ни игра мач в неделя и за А групата в Ботевград, който мач бе безсмислен. Затова вече казах, че който  иска да играе в Левски, ще играе в Левски. Който иска в А група, да играе в А група.  Давам пример с Милов, който е бил звезда в детството си и е пропуснал да се научи на играта в защита. Сега се старае, но когато в мача при него започна да куца играта в нападение на него му пада концентрацията, затваря се в себе си и това започва да се отразява на цялото му представяне.

 

Липсва ни и Крис Минков, който е лидер. Не мога да не похваля обаче играта на Карамфилов, който контузен, игра със сърце и душа. Мога да кажа, че ако и другите ни играчи се хвърляха така, мача щеше да бъде кървав. Пак казвам обаче, че Рилски игра добре и си заслужи победата."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балканска лига, Рилски спортист, Левски 2014, Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи