Венелин Христов: Очаквам труден мач срещу Балкан


Венелин Христов: Очаквам труден мач срещу Балкан
(сн. lap.bg)
20-10-2017 18:43 | BGbasket.com

Баскетболистът на Черно море Тича Венелин Христов сподели, че очаква труден мач срещу Балкан. Двата тима се изправят един срещу друг утре във Варна в среща от мъжкото баскетболно първенство. Христов коментира и ситуацията в клуба и това, че треньорът Дарин Великов в пореден двубой няма да може да разчита на всички новопривлечени състезатели заради проблемите с картотеките.

„Честно казано, не съм очаквал, че точно сега ще се окаже, че съм най-опитният играч заедно с Веско. Все пак това ми е едва втори сезон. Предвид създалата се  ситуация, това е положението. Трябва да се раздаваме докрай и да играем, колкото можем.“, заяви Христов.

 

„Много се радвам, че момчетата се раздават толкова. Все пак, това са им първи мачове при мъжете, а те са на по 16-17 години. Така те ще натрупат опит и ще бъде полезно за тях. С всяка измината минута те се чувстват по-добре на терена и е въпрос само на време да покажат, че постепенно израстват. Срещу Балкан очаквам много тежък мач. Те победиха Лукойл. Ще се борим докрай, пък каквото стане. Дано отново дойдат много хора в залата, както в първото ни домакинство, защото това е важно за младите", добави баскетболистът.

 

Двубоят Черно море Тича Балкан е от 18:00 часа утре.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Венелин Христов, Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи