Балкан -2 нанесе трета поредна загуба на ЦСКА


Балкан -2 нанесе трета поредна загуба на ЦСКА
(сн. BGbasket.com)
09-11-2017 19:56 | BGbasket.com

Вторият отбор на Балкан победи ЦСКА със 74-71 като домакин в междинния шести кръг от западния регион на мъжката А група. Ботевградчани вече имат актив от две победи и три загуби, а за „червените” това беше трета поредна от общо четири загуби, като те имат и два успеха. В следващия кръг в неделя Балкан -2 гостува на Видабаскет, а ЦСКА няма мач.

 

След равностойни първи минути гостите завършиха първата част отлично със серия от 13-3 и се откъснаха напред. Преди почивката разликата остана стабилна, но домакините успяха да завършат първото полувреме силно и да се приближат на 9 точки. След подновяването на играта ЦСКА продължи да води, но постепенно губеше аванса си, а след 30 минути беше само с 3 точки напред. Гостите останаха напред до 3 минути преди края, когато Румен Василев и Александър Илиев нанизаха тройки, за да изведат отбора си напред и в последните атаки да се стигне до победа за него.

 

Именно Илиев и Василев бяха най-резултатни за победителите с по 21 точки, като вторият добави и 12 борби. 19 точки, 16 борби и 5 асистенции добави капитанът Радослав Кочев.

 

За ЦСКА Ивайло Тонев завърши с 18 точки и 6 борби, а по 13 вкараха Георги Кендеров (13 борби) и Анди Франсис.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА БАЛКАН -2 - ЦСКА

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА - МЪЖЕ, ЗАПАД

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан -2, ЦСКА, А група - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи