Дербито на западната А група е днес


Дербито на западната А група е днес
(сн. lap.bg)
12-11-2017 10:41 | BGbasket.com

Днес БУБА баскетбол и Атлетик ще изиграят един от най-чаканите мачове в мъжката А група – сблъсъкът за първо място във временното класиране в западния регион. Срещата ще бъде излъчена на живо от 17:00 часа ТУК.

 

До момента двата отбора, както и ИУ Варна от изток, са единствените непобедени за сезона. Днес един от тях ще претърпи първа загуба и ще им едноличен лидер на запад. Срещата ще се играе в зала „Триадица”.

 

Още два интересни мача ще бъдат играни на запад  - Видабаскет ще посрещне Балкан -2, а Академик СофияРилски спортист -2. До момента отборите освен лидерите в региона са доста равностойни, но при победи за Балкан -2 и Академик София може да се получи по-сериозно разделение.

 

На изток Чавдар Троян ще гони победа срещу бургаския Черноморец, а Шумен ще гостува на Делфин в опит да се отлепи от дъното на класирането. Интересен ще бъде утрешният сблъсък между лидера ИУ и Берое -2, който записа две поредни победи.

 

Можете да следите на живо развитието на мачовете на началната страница на BGbasket.com благодарение на инструмента, предоставен от БФБ.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА - МЪЖЕ, ЗАПАД

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ, ИЗТОК

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи