Видабаскет удари обезкървен Балкан -2


Видабаскет удари обезкървен Балкан -2
12-11-2017 18:26 | BGbasket.com

Видабаскет записа втора победа в западния регион на мъжката А група. Като домакин тимът надви Балкан -2 с резултат 95-62 в мач от седмия кръг на редовния сезон. Така и двата отбора вече са с еднакъв актив – две победи и четири загуби. В следващия кръг Видабаскет посреща ЦСКА, а Балкан -2 гостува на БУБА.

 

Днес ботевградчани не бяха в познатия си състав, тъй като по същото време първия мъжкият отбор играе среща от шампионата, в която участват Александър Илиев, Радослав Кочев, Здравко Христов и Румен Василев.

 

След смени на водачеството в равностойна първа четвърт домакините имаха малка преднина от три точки и останаха напред до края на мача. До почивката авансът им стана двуцифрен, а след категорично спечелени трета и четвърта част победата стана разгромна.

 

Теодор Николов се доближи до трипъл дабъл за победителите с 31 точки, 10 борби и 8 асистенции, а Мартин Горунов се включи с дабъл дабъл от 24 точки и 11 борби.

 

За Балкан -2, който беше само с осем човека в състава си, от които играха шестима, с 20 точки завърши Кристиян Иванов, а с 14 - Християн Кондарев.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ВИДАБАСКЕТ - БАЛКАН -2

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА - МЪЖЕ, ЗАПАД

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - мъже, Видабаскет, Балкан -2
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи