Христо Захариев: Отборите са много равностойни


Христо Захариев: Отборите са много равностойни
(сн. lap.bg)
12-11-2017 21:07

Баскетболистът на Балкан Христо Захариев изигра много силен мач при победата срещу Берое. Пред БНТ той сподели впечатленията си за срещата, като коментира и представянето на отбора му във вътрешното първенство и турнира ФИБА Къп. Захариев разкри и как би се чувствал, ако получи повиквателна за националния отбор. Ето какво каза той след срещата:

 

„Получи се хубав мач. През първото полувреме играхме много агресивно в защита и успяхме да натрупаме малка преднина. Берое обаче е много добър отбор и няма да се откаже, знаехме това. На полувремето говорихме, че те ще опитат да обърнат мача. Мисля, че успяхме да изпълним задачите, които си бяхме поставили. Спряхме техните силни страни и заслужено спечелихме.

 

Във ФИБА Къп отборите са силни. Ние загубихме три пъти по ужасен начин. Нямахме късмет, а можехме спокойно да прескочим тази група. Може би не ни достигна и малко опит и вместо да имаме три победи, сме с четири загуби. В българското първенство през тази година отборите са равностойни. Засега нямаме загуба, но това не значи нищо. Работим здраво и се надявам да продължаваме да побеждаваме. Мисля, че първенството ще е интересно.

 

Ако Любомир Минчев ме повика в националния отбор, съм готов да играя за България. Не знам още дали това ще стане, но за мен ще бъде чест.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Христо Захариев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи