Мануел Марков: Имаше подценяване в края


Мануел Марков: Имаше подценяване в края
(сн: BGbasket.com)
20-11-2017 14:05 | Мария Маринова

Старши треньорът на БУБА баскетбол Мануел Марков бе доволен от убедителния успех срещу Балкан -2 в среща от мъжката А група. Въпреки това, той оправи и някои критики към своя отбор за играта през последните минути на срещата.

 

„Доволен съм. Разбира се, при тази разлика, която се получи, имаше някакво подценяване. Ние от самото начало търсихме по-бърз ритъм на игра с повече смени и по-голяма ротация. Опитните играчи на Балкан, колкото и да са добри, не могат да издържат цял мач. Разчитахме на това, че в един момент у тях ще се натрупа умора и ще им дръпнем, което и стана. Единствено не съм доволен от отношението през последните пет минути. Колкото и да водим, не може да играем така разсеяно.“, заяви Марков пред BGbasket.com.

 

В сряда БУБА баскетбол гостува на Рилски спортист -2 в Самоков в отложен мач от А група. Наставникът обаче е категоричен, че умората няма да окаже влияние на неговия тим. „Ние сме свикнали. Някой от момчетата взеха участие в мача срещу Рилски спортист, който беше преди нашия. През тази седмица играе и старшата възраст, така че нямаме оправдание за умора. Играем всеки мач, независимо каква е програмата. Тренираме и целта ни е да сме в добро състояние, когато дойдат мачовете от първата шестица, ако се класираме, и за финалите при старшата възраст.“, добави Марков.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - мъже, БУБА баскетбол, Мануел Марков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи