Венцислав Стоев: През второто полувреме не играхме баскетбол


Венцислав Стоев: През второто полувреме не играхме баскетбол
(сн: BGbasket.com)
20-11-2017 15:24 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан -2 Венцислав Стоев бе разочарован след поражението от БУБА баскетбол в мъжката А група. Пред BGbasket.com наставникът сподели, че неговият тим е направил много грешки и не е показал тази игра, която трябва.

 

„Играхме срещу един от фаворитите, но не показахме игра на това ниво, което трябва. Изпускахме много чисти стрелби. През първото полувреме се представихме горе долу, но през второто не играхме баскетбол. Всички принципи, които има, бяха нарушени. Като добавим и високия процент от тройката и борбите, които има БУБА, се получава разликата", сподели той.

 

"Отдавна е казано, че който контролира борбата, контролира мача. Този двубой бе пълно отражение на това нещо. С 20 борби имат повече от нас и това се отразява и на таблото. Умората не беше фактор до такава степен, колкото всичко останало. Поздравявам отбора на БУБА за добрата и борбена игра.", добави треньорът.

 

След паузата за националните отбори Балкан -2 посреща Академик (София). Венцислав Стоев се надява в този мач неговият отбор да се представи по коренно различен начин.

 

„Очаквам да покажем истинското си лице на мача с Академик. Трябва да играем агресивен баскетбол с по-висок интензитет. Хвърляме се за победа на всяка цена. Целта ни е да влезем в първата шестица, независимо кой е срещу нас.“, заяви наставникът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - мъже, Балкан -2, Венцислав Стоев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи