North Atlantic Basketball Academy отново ще селектира български деца


North Atlantic Basketball Academy отново ще селектира български деца
29-11-2017 14:23 | BGbasket.com

Престижната баскетболна академия North Atlantic Basketball Academy за поредна година ще наблюдава български таланти на двудневен лагер в София.

 

Лично директорът на Академията, базирана в Дъблин, Дермот Ръсел ще избира родни деца, които могат да продължат развитието си в Република Ирландия.

 

За поредна година доказаният баскетболен треньор и скаут ще селектира талантливи български момичета и момчета на възраст между 14 и 20 години.

 

На най-добрите ще бъдат предложени пълни и частични стипендии за периода на обучение и тренировки в Република Ирландия.

 

North Atlantic Basketball Academy има утвърдени стандарти, с помощта на които нейните възпитаници постигат своите цели на баскетболното игрище и в класната стая. Девойките и младежите в North Atlantic Basketball Academy получават необходимата помощ за това от високо квалифициран персонал и утвърдени специалисти в баскетбола и физическата подготовка. Основният приоритет на академията е индивидуалното отношение към всеки един неин член, а развитието на атлетите се осъществява в най-модерни условия. Много от възпитаниците на North Atlantic Basketball Academy реализират потенциала си в топ баскетболни дестинации в Европа и Северна Америка.

 

Детайли за провеждането на лагера, начините за записване и други въпроси може да разберете ТУК

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи