Олимпиакос и Фенербахче увеличиха сериите си в Евролигата


Олимпиакос и Фенербахче увеличиха сериите си в Евролигата
(сн. euroleague.net)
01-12-2017 10:22 | BGbasket.com

Олимпиакос записа четвърта поредна победа в редовния сезон на Евролигата след като се наложи над Валенсия като гост със 72-64. До момента гърците са първи във временното класиране с 8 победи и 2 загуби, а испанците претърпяха шесто поредно поражение и са в долната част на класирането с 3-7.

 

Гостите бяха напред през целия мач, въпреки че разликата не беше голяма, а всички влезли в игра за тима се разписаха. Костас Папаниколау наниза 13 точки, а Йоргос Приндезис и Янис Стрелниекс – по 12. За Валенсия 26 отбеляза Ерик Грийн.

 

 

В друг мач Фенербахче се наложи над Саски Баскония също като гост с 83-69 за трета поредна победа. Тимът е на второто място в класирането веднага след Олимпиакос със 7 победи и 3 загуби.  Саски изигра отлична първа част, в която натрупа 10 точки преднина, но Фенерите разбиха съперника си през останалото време на мача и си тръгнаха с победата.

 

Джеймс Нънали отбеляза 16 точки за успеха на отбора си, а 14 и 6 асистенции добави Костас Слукас. Шестима играчи на тима завършиха с двуцифрен актив. За Баскония най-резултатен с 13 точки бе Торнике Шенгелия.

 


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ВАЛЕНСИЯ - ОЛИМПИАКОС

 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА САСКИ БАСКОНИЯ - ФЕНЕРБАХЧЕ

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ЕВРОЛИГАТА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ЕВРОЛИГАТА, СЕЗОН 2017/2018

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА, СЕЗОН 2017/2018

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ ЕВРОЛИГАТА, СЕЗОН 2017/2018

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи