Георги Давидов: Бях притеснен


Георги Давидов: Бях притеснен
(сн. lap.bg)
03-12-2017 11:27 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Лукойл Академик Георги Давидов сподели, че е бил притеснен по време на мача с Ямбол. Това бе първи мач за него начело на отбора, след напускането на Шарон Друкер. Ето какво каза още Давидов за двубоя:

 

"Като за първи мач в моята кариера като старши треньор, няма да крия, че бях притеснен. Аз обаче имам пълната подкрепа на ръководството на Лукойл Академик в лицето на г-н Валентин Златев и г-н Тодор Стойков, както и на легенда като Петко Маринов и това ми помогна да се успокоя в хода на срещата. Много ми помогнаха и всички момчета, моите помощници Йордан Янков и Иван Коцев, както и всички мои играчи, които застанаха зад гърба ми и ми дадоха кураж. На тях също благодаря от сърце", заяви Давидов след мача.

 

"Спечелихме мач срещу корав съперник, който аз безкрайно уважавам и винаги съм уважавал още от състезателните си години. Ямбол е клуб, с който е свързана голяма част от баскетболната история на България и винаги съм имал особени сантименти към този отбор. Да не говорим, че начело на Ямбол е друга легендарна фигура в лицето на Иван Чолаков, който ме кара да изпитвам още по-голям респект и към него, и към усилията, които всички играчи в Ямбол полагат, дори и в такива трудни времена за тях да се борят винаги мъжки, до последно и да знаят как да бранят честта на своята баскетболна школа", каза още новият наставник на шампионите.

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: НБЛ - мъже, Лукойл Академик, Георги Давидов
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини