Шест мача от А група днес


Шест мача от А група днес
(сн. lap.bg)
03-12-2017 10:30 | BGbasket.com

Днес ще се изиграят шест мача от мъжката А група – по три в двата региона.

 

На изток Делфин посреща Чавдар Троян, като и двата тима са с баланс 3-3. В първия мач между тях баскетболистите на Лъчезар Диков спечелиха убедително, но сега са в серия от две поредни поражения и това несъмнено може да им се отрази.

 

В друг двубой Шумен е домакин на Берое -2. Гостите от Стара Загора са считани за фаворит, но в миналия кръг отборът от Шумен спечели първата си победа, което със сигурност ще му донесе повече самочувствие.

 

В последния мач от този регион лидерът в класирането Икономически университет гостува на Черноморец в морското дерби. Варненският тим няма поражение до момента и ще се опита да продължи серията си.

 

На запад ЦСКА посреща БУБА баскетбол в дербито на кръга. Баскетболистите на Мануел Марков са лидери с пълен актив от осем победи, докато „червените“ се представят на приливи и отливи и имат само два успеха от седем мача.

 

Още един мач ще се изиграе в София – между Атлетик и Рилски спортист -2. Столичният тим записа две поредни загуби и ще се опита да се върне на победния ход срещу последния в класирането.

 

Последният мач на запад е регионалният сблъсък между Балкан -2 и Академик София. Баскетболистите на Иван Коцев спечелиха първия мач между двата тима в Правец, а сега тимът от Ботевград ще опита да си върне за поражението.

 

Делфин – Чавдар Троян е единственият двубой от 15:00 часа, всички останали започват в 17:00 часа.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи