Коледен баскетболен лагер готвят в англо-американското училище в Панчарево


Коледен баскетболен лагер готвят в англо-американското училище в Панчарево
04-12-2017 18:28 | BGbasket.com

Коледният баскетболен лагер The Jam ще се проведе на 16-ти и 17-ти декемрви (събота и неделя) в англо-американското училище в Панчарево, София.

 

Точно седмица преди коледните емоции, магията ще oживее по време на двудневния международен баскетболен лагер. Всичко това и още цял кош с изненади, преживявания и забава очаква младите любители на спорта.

 

The Jam ще се проведе под менторството на Кирил Райков, с повече от 7 години опит като треньор на деца и възрастни, както в България, така и в чужбина.

 

Основната цел на The Jam e да помогне на всеки, независимо от нивото му, да изгради най-добрия вариант на себе си, по най-ефективния и забавен начин. За да бъде достъпен за всички, лагерът ще се проведе на български и английски език.

 

Техническите аспекти са само част от подготовката, която предлага The Jam. Ценностите, принципите, дисциплината и междуличностните умения са не по-малко важни елементи от формулата за развитие и успех. Забавлението също, защото и най-сериозната работа може да бъде забавна стига подходът да е правилен. И всичко това в една от най-хубавите бази, с които разполага столицата ни.

 

Възрастови групи:

 

Мини – момчета/момичета ( до 10 деца) 8г. - 12г.

Момчета/Момичета ( до 10 деца)  12г. - 14г.

Кадети/Кадетки ( до 10 деца) 14г. - 16г.

Юноши /Девойки 16г. – 19г.

 

В цената (140 лв.) е включено: обучение, обяд, следобедна закуска, вода, тениска, награди и незабравими емоции.

 

Краен срок за записвания 09.12.2017г.

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter


Коментари
Резултати
Класирания
Други новини