Целият спорт в един сайт – BGsprint.com


Целият спорт в един сайт – BGsprint.com
04-12-2017 20:18 | BGbasket.com

Обединихме усилия и вече имаме сайт, в който поставихме целия спорт. Най-новият проект на медийната група ЕС Медиа, част от която е и BGbasket.com, е BGsprint.com.

 

В новинарския спортен сайт BGsprint.com можете да намерите всички новини за футбол, волейбол, баскетбол, тенис, лека атлетика, тези за водните спортове, както и за детско-юношеския спорт, но и за успехите на всички българи из останалите терени.

 

За триумфите на сънародниците ни на тепиха по борба, на боксовия ринг или по ски пистите – ще прочетете в BGsprint.com. Ще отразим и състезанията с мирис на бензин и тези с грация, като ще наблегнем на съчетанията от килима по художествена гимнастика. Олимпийският дух няма да бъде забравен и в BGsprint.com ще следите всички теми, свързани с петте преплетени кръга. Идва Зимна олимпиада – вече знаете къде да четете новините за Радо Янков, Сани Жекова, биатлонистите ни и за целия български отбор. Няма да подминем и новите герои, които ще бележат спортната история в Пьончан през февруари.

 

Но не на последно място – това е сайтът на единственото спортно списание в България – „Спринт”. В сайтът ще намирате първо какви са акцентите в новите броеве, ще споделяме с вас и някои от любопитните материали от печатния събрат. Коментари от авторите в „Спринт” ще можете да прочетете на BGsprint.com. Но не очаквайте да четете всичко от печатния „Спринт” в BGsprint.com.

 

Целият спорт в един сайт. Това изречение описва най-кратко и точно защо да кликвате редовно на BGsprint.com. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи