Небойша Видич: Горд съм с моите момчета


Небойша Видич: Горд съм с моите момчета
(сн. lap.bg)
06-12-2017 21:30 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич обясни причините за спада в играта на своя отбор в края на мача с Екселсиор Брюксел. „Зелените“ завършиха с победа участието си в Европа, но измъкнаха успеха след продължение. Въпреки колебливото представяне в турнира, наставникът бе категоричен, че е горд с играчите си. Ето какво каза още Видич пред BGbasket.com след срещата:

 

„В последната част се случи нещо, което за съжаление се случва много пъти през този сезон. Загубихме концентрация в защита и спряхме да бъдем агресивни. Доволен съм от това, че създадохме много отворени стрелби и си подавахме топката. Това е нещо, върху което работихме в последните две седмици. За съжаление, не успяхме да го покажем в мача с Левски, но днес беше по-добре.

 

Ако трябва да бъда честен, чувствата ми след края на турнира са 50/50. Не можеш да бъдеш доволен, когато си загубил три мача по един и същи начин, след като на почивката си водел 15-16 точки. За повечето играчи този турнир беше нещо напълно ново. Направихме някои много глупави грешки в Европа и си платихме за тях. Мога обаче да кажа, че съм горд с моите момчета.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ФИБА Къп, Балкан, Небойша Видич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи