Алонсо дава Везенков за пример, връща го в игра


Алонсо дава Везенков за пример, връща го в игра
(Снимка: Twitter.com)
08-12-2017 15:02 | BGbasket.com

Александър Везенков да попадне в групата на Барселона още тази седмица, или за тазвечершния сблъсък с Фенербахче, или за двубоя с Тенерифе в неделя, това очакват анализаторите в Испания.

 

"Мундо Депортиво" публикува обстоен анализ на случващото се с българския национал в Барселона. Везенков не е играл от 29 октомври, като дори не попада в групата на Сито Алонсо.

 

Въпреки това, както изданието разкрива, между Алонсо и Везенков няма никакви проблеми и преди дни агентът на играча - Ник Лоцос, е бил на среща с клуба, за да уточни този факт.

 

Сито Алонсо дори дава за пример Везенков за отношението му, а в последните дни българинът дори прави втора тренировка, веднага след тази с отбора, за да покаже колко е целеустремен.

 

В материала на "Мундо Депортиво" се пита с основание - Какво се случва със Саша Везенков? - като авторът детайлно посочва цифрите в полза на нашия баскетболист и добрата му статистика от началото на сезона.

 

Новината е, че изминалата седмица Везенков е играл доста значима роля в тренировките на Барселона, което според "Мундо Депортиво" е знак, че ако не днес, то в неделя със сигурност ще видим родното крило в игра.

 

Междувременно, Везенков предаде щафетата като посланик на социалната прогама One Team в Евролигата на Фил Преси.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Везенков, Барселона
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи