Пет мача от А група днес


Пет мача от А група днес
(сн. lap.bg)
10-12-2017 10:15 | BGbasket.com

Днес ще се изиграят пет мача от мъжката А група. Два от тях са в западния регион, а останалите три – в източния.

 

От 12:00 часа Академик София посреща ЦСКА. Домакините са трети в класирането с пет победи и три загуби, докато съперникът им е с два успеха от осем мача. Едната от тези победи обаче бе именно срещу Академик София в началото на сезона.

 

В другия мач от западния регион, който започва в 15:30 часа, Рилски спортист -2 е домакин на Балкан -2. Двата тима заемат последните две места в класирането, като този от Ботевград е с победа повече от своя съперник. В първия двубой в края на октомври победител бе Балкан -2. Освен в А група, част от играчите на двата тима се състезават и за своите отбори в елитното първенство. Тук възниква въпросът доколко Борислав Трифонов и Венцислав Стоев ще могат да разчитат на тези състезатели, защото веднага след края на този мач представителните отбори на Рилски спортист и Балкан също играят един срещу друг в „Арена Самоков“.

 

На изток от 18:30 часа Берое -2 посреща Делфин, като и двата тима са с три победи и четири поражения. Отборът от Бургас спечели първия сблъсък между двата тима и сега домакините ще опитат да вземат реванш.

 

В друг двубой Шумен посреща Черноморец. До момента домакините са с баланс 2-5, докато съперникът им е с 2-6. Първият двубой бе спечелен от Черноморец, но в предния кръг Шумен разби Берое -2 с 40 точки разлика, което със сигурност дава повече самочувствие на тима. Срещата е от 17:00 часа.

 

Третият мач за днес отново е от 17:00 часа и противопоставя първия и втория във временното класиране - Икономически университет и Чавдар Троян. Варненският тим е лидер без нито едно поражение и е фаворит и в мача днес предвид колебливото представяне на гостите.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи