Шумен е под пара, взе три поред


Шумен е под пара, взе три поред
10-12-2017 18:43 | BGbasket.com

Шумен продължи силната си серия в източния регион на мъжката А група и записа трета поредна победа като домакин на Черноморец със 121-77. Положението в бургаският тим пък е обратното – той претърпя трета поредна загуба. Шуменци се доближиха на две победи от втория Чавдар Троян и в следващия кръг ще се изправят срещу него. Бургазлии останаха последни в класирането с актив 2-7, а в следващия кръг ще посрещнат Берое -2.

 

Шумен започна мача силно и натрупа комфортен аванс от 13 точки през първата част. До почивката обаче бургазлии се задържаха на ниво и успяха да намалят разликата. През второто полувреме домакините играха много силно и резултатно в нападение и бързо натрупаха огромна разлика, за да спечелят лесно.

 

Седем баскетболисти на победителите завършиха с двуцифрен актив. Най-резултатен с 28 точки, към които добави и 9 борби, бе Антон Диков, 18 и 9 асистенции добави Виктор Серафимов, а 17 и 8 асистенции записа Никола Николов.

 

За Черноморец Стоян Милчев записа 28 точки, 8 борби и 7 асистенции, 16 точки и 10 борби регистрира Емил Димов, а 12 и 6 – Делян Колев.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ШУМЕН - ЧЕРНОМОРЕЦ

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ, ИЗТОК

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Шумен, Черноморец, А група - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи