Спартак Плевен се сдоби с фен клуб от деца


Спартак Плевен се сдоби с фен клуб от деца
14-12-2017 14:24 | BGbasket.com

До Коледа остават броени дни, но в Плевен се заразиха с празнично настроение още отсега. Отборът на Спартак се сдоби с нов фен клуб от 120 деца. които се запознаха с някои от баскетболистите в Начално училище “Христо Ботев”.

 

Директорът на школото Цветелин Горанов посрещна на работното си място двама от играчите на Александър Дяковски. На гости на малчуганите в клас влязоха гардът Милен Дудев и крилото Георги Бързаков. Двамата бяха приветствани с овации от хлапетата и техните учители в мултимедийната зала на учебното заведение.

 

Баскетболистите получиха музикален поздрав от третокласичката Михаела Христова, която ги поздрави с изпълнение на пиано. След това те разказваха на кратко за себе си, за първите си стъпки в баскетбола, защо са избрали играта и как са стигнали до Спартак. Децата пък бяха любопитни да научат имали са двойки в училище, продължават ли да учат и имат ли братя или сестри.

 

В Начално училище “Христо Ботев” тази седмица е посветена на четенето и книгата, а изненадата, подготвена за Милен Дудев и Георги Бързаков, бе да прочетат откъс от стихотворение, посветено на предстоящите празници. Срещата завърши с обща снимка и покана на играчите към децата да посетят следващия домакински мач на Спартак, който ще бъде на 23 декември от 18:00 ч. в зала “Балканстрой” срещу Ямбол.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи