Анте Томич: Саша е млад и талантлив и ще се възползва при шанс


Анте Томич: Саша е млад и талантлив и ще се възползва при шанс
(сн. Даниел Касас)
15-12-2017 13:12 | Златка Замова | BGbasket.com

Реал Мадрид нокаутира Барселона с 87-75 в 12-ия кръг на Евролигата и си върна за загубата в първенството преди месец. „Белите“ са осми, вървят към плейофите, а каталунците - 11-и с минимум шанс да продължат.

 

217-сантиметровият хърватин коментира специално за кореспондента на BGbasket.com отсъствието на Александър Везенков от състава:

 

„Саша почна сезона силно, после попадна в друг план. Тежко е да не участваш в ротациите и състава 2-3 месеца, но той е млад, талантлив и здрав и мисля, че бързо ще се събере и ще се възползва при шанс. Работи здраво на тренировки, ще се пребори за място.“

 

Томич коментира и играта на Барселона в Евролигата:


„Играхме зле, загубихме борбата под коша, нямахме достатъчно скорост" – добави Томич, призна за неуспешния сезон в Евролигата, без да може да обясни причините.


30-годишното крило от Дубровник похвали Лука Дончич и каза, че може след сезона да помисли за НБА, Юта или друг отбор. Анте добави, че ситуацията с отцепването на Каталуния не се отразява по някакъв негативен начин на отбора, но като чужденец му било чудно за какво точно протестират по многобройните митинги каталунци и испанци.

 

Златка Замова, кореспондент на BGbasket.com в Мадрид

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи