Чавдар Троян спечели второто място на изток


Чавдар Троян спечели второто място на изток
17-12-2017 18:44 | BGbasket.com

Чавдар Троян си осигури второто място в класирането в източния регион от мъжката А група. Това стана факт след домакинска победа с резултат 90-74 срещу Шумен. Троянци поведоха още от началото и бяха напред през целия мач, за да вземат важната победа. Те са с 6 победи и 4 загуби, като това беше последният им мач за последния полусезон. Третият Берое -2 е с победа по-малко, но дори да спечели в следващия кръг и да се изравни с троянци по победи и загуби, изостава в директните двубои. Шуменци са с 3 победи и 6 загуби, а днес серията им от три поредни успеха бяха прекъснати.

 

Троянци поведоха в резултатна и за двата отбора първа четвърт, а до края й натрупаха преднина от 10 точки – 29-19. Те продължиха да играят стабилно до почивката, за да удвоят преднината си. През третата част стабилният аванс на Чавдар се запази, а тимът уверено вървеше към победа и второ място в региона. В края не се случи нищо неочаквано и мачът просто се доигра.

 

Ценко Наков записа 27 точки, 9 асистенции и 6 борби за победителите, а с 21 точки (4 тройки) и 5 борби се включи Тодор Колев.

 

За Шумен 20 точки и 11 борби регистрира Йордан Янков, а със 17 плюс 8 се отчете Кирил Кирилов.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ЧАВДАР ТРОЯН - ШУМЕН

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА - МЪЖЕ, ЗАПАД

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - мъже, Чавдар Троян, Шумен
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи