Глупав фаул носи успех на Атлетик срещу ЦСКА


Глупав фаул носи успех на Атлетик срещу ЦСКА
17-12-2017 19:20 | BGbasket.com

Атлетик записа четвърта поредна победа в западния регион на мъжката А група, след като се наложи с 81-78 над ЦСКА като домакин в зала „Триадица“. Мачът се реши в последните секунди, след като беше много оспорван през цялото време. С този успех Атлетик се утвърди на второ място в класирането, на което ще завърши и първия полусезон, като до момента има актив 9-2 и е само зад непобедения лидер БУБА. „Червените“ пък останаха пети с актив 3-8.

 

Въпреки интригата в мача нивото беше ниско, с много грешки на отборите. За пореден мач в зала „Триадица“ пък озвучителната система не работеше и говорителят нямаше как да върши функциите си.

 

След непрестанна гонитба в резултата цели 39 минути и много обрати се стигна до равенство при 78-78 и 22 секунди до края при владение на Атлетик. ЦСКА имаше само три лични нарушения, но не извърши фаул по-рано, а Ивко Ивков проби и тогава бе фаулиран от Робърт Георгиев, след което завърши движението си и вкара кош. Той оформи крайния резултат с успешна стрелба от наказателната линия.

 

Пламен Дончев записа 18 точки, 6 асистенции и 5 борби за победителите, а с по 15 се включиха Станислав Славейков (10 борби, 5 асистенции) и Михаил Танев (6 борби, 6 асистенции).

 

За ЦСКА Георги Кендеров отбеляза 19 точки и хвана 15 борби, а по 18 вкараха Ивайло Тонев и Робърт Георгиев.

 

Ето и пълен запис на мача:

 


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА АТЛЕТИК - ЦСКА

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ, ИЗТОК

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ А ГРУПА-МЪЖЕ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - мъже, Атлетик, ЦСКА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи