Николай Вангелов: Ще запомня 2017 г. с националния отбор


Николай Вангелов: Ще запомня 2017 г. с националния отбор
(сн. lap.bg)
25-12-2017 10:08 | basketball.bg

По традиция специалисти и треньори с мъка се оплакват, че една от най-слабите точки в тимовете ни и въобще в баскетбола ни е липсата на центрове. Но в последните години и в тази насока се забелязва „светлина в тунела“. В мъжкия ни баскетбол тя е свързана с Николай Вангелов. 213-сантиметровият софиянец вече намери място в националния ни отбор, а опитът, който трупа в Италия е безценен.

 

Николай се включи в блиц-анкетата на basketball.bg. Ето какво отговори той на въпросите:

 

За мен 2017 г. беше: Изпълнена с доста негативни, но и също така с много позитивни емоции! Изключително щастлив съм за свършената работа с националния отбор и ще запомня 2017 година с това.

 

2018 г. ще бъде: Надявам се, ключовата година в моята кариера. Надявам се, да бъде такава и за българския баскетбол. Очаква ме доста работа на личен план, също така и с националния отбор. Надявам се да е изпълнена с положителни емоции и незабравими спомени!

 

Пожелавам на феновете на баскетбола в България и колегите си: Продължавайте да обичате тази невероятна игра и да показвате същата обич към националния отбор. Пожелавам им една по-успешна година изпълнена с положителни емоции и много щастие. На всички мои колеги пожелавам една още по-успешна кариера без контузи и още по-големи покорени върхове, много щастие и любов в семействата. И нека всички бъдем единни!

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Николай Вангелов
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини