Асен Великов: Вярвайте в мечтите си докрай


Асен Великов: Вярвайте в мечтите си докрай
(сн. lap.bg)
30-12-2017 17:18 | basketball.bg

Асен Великов е един от най-отговорните и най-трудолюбивите български баскетболисти, играч за пример, признат от мнозина български треньори. Феновете също се възхищават на волята му. Контузия го спря лятото да вземе участие в серията от четири победи в първата фаза на квалификациите за Световното първенство в Китай, но през есента се завърна с привичния си заразен хъс.

 

В разгара на най-светлите празници Асен също се включи в блиц-анкетата на basketball.bg . Ето какво отговори той на въпросите:

 

За мен 2017 г. беше: Поредната година с много нови, различни и неочаквани неща. В тази година за първи път имах по-сериозна контузия и се радвам, че вече съм добре. Имаше много хубави моменти, както и по-лоши, но така е в живота и всеки се бори с него.

 

2018 г. ще бъде: Надявам се да бъде много положителна и изпълнена с различни и нови неща, защото само тогава човек се развива и усъвършенства. Искам през 2018-а всички мои близки и аз да сме здрави.

 

Пожелавам на феновете на баскетбола в България и колегите си: Да бъдат здрави и да вярват в мечтите си докрай. На феновете пожелавам 2018-а да им донесе още повече незабравими и хубави моменти в залите, а на колегите си пожелавам, освен здраве, да разкрият още повече своя потенциал на терена.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Асен Николов, България, Лукойл Академик
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи