Черно море Тича без двама срещу Академик


Черно море Тича без двама срещу Академик
04-01-2018 14:03 | BGbasket.com

Черно море Тича може да бъде без двама от основните си играчи в предстоящото домакинство срещу Академик в събота. В двубоя най-вероятно няма да вземат участие Драган Тубак и Милиян Боцка. Това разкри капитанът на „моряците“ Веселин Георгиев. Той сподели, че не очаква лесен мач, въпреки че съперникът ще е с нов облик.

 

„Нямаме някаква точна информация в какъв вид ще бъде отборът на Академик Правец срещу нас в събота. Предполагам, че ще се изправим срещу някои от момчетата, които срещнахме в турнира за купата.  Вероятно ще има и някои млади момчета от Левски, които ще се присъединят към тях. Въпреки това, не очакваме лек мач. Мисля, че ще успеем да победим, но ще ни лисват Боцка и Тубак. Отсъствието им ще се отрази на ротацията в състава ни.", заяви Георгиев

 

На въпроса на какво се дължат инкасираните загуби в последните четири мача на Черно море Тича, Веселин Георгиев отвърна: „ Не изпълнихме точно дадените ни тактически указания. Това се отрази на представянето ни в защита и в нападение. Без да правим трагедии  мисля,  че това ще се промени и всичко ще е наред".

 

„През 2018 си пожелавам здраве и липса на контузии, както на момчетата от нашия отбор, така и на всички, които практикуват нашия спорт в Лигата", завърши Георгиев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Веселин Георгиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи