Прогнозите на Бойко Младенов: Левски Лукойл ще победи с голяма разлика Берое


Прогнозите на Бойко Младенов: Левски Лукойл ще победи с голяма разлика Берое
05-01-2018 20:30 | BGbasket.com

След празниците, в НБЛ настъпиха големи промени. В BGbasket.com обаче промяна няма. Отново разчитаме на най-добрия в прогнозите - бившия баскетболен национал Бойко Младенов. Той направи анализ на предстоящите сблъсъци от 13-и кръг на баскетболното първенство.

 

Берое - Левски Лукойл
Това е един от най-чаканите мачове в първенството. Интересно ще бъде да се види как е структуриран Левски и кой ще играе. С интерес чакам този сблъсък. Като имаме предвид селекцията и амбициите на "сините", ще успеят да победят с голяма разлика Берое. Домакините от Стара Загора са силни съперници. Амбицията за успех е най-големият коз на Левски. Всеки състезател в този отбор трябва да се доказва. На нито един от тях мястото му не е сигурно. Домакинският фактор в този мач няма да има голямо значение. Ще има интерес и със сигурност залата ще бъде пълна. Тази атмосфера ще стимулира както домакините, така и гостите.
Фаворит: Левски Лукойл

 

Спартак Плевен - Рилски спортист
За съжаление, колкото и симпатичен отбор да ми е Спартак Плевен, няма да има сили да се пребори в този домакински мач. Играчите на Александър Дяковски няма да имат отговор на играта под коша на съперника си. Победата ще бъде за Рилски спортист.
Фаворит: Рилски спортист

 

Академик Бултекс 99 - Балкан
Домакинството дава леко предимство на Академик Бултекс. Ще им се отразят добре и новите състезатели - Димитър Димитров и Никола Маравич. Те имаха проблеми в подкошието, сега с тях, си ги решиха. Двамата са опитни и това предполага победа за домакините от Пловдив. Състезателите на Балкан са много добра форма, всички играят на ниво, имат и дълга пейка. Но си мисля, че ще стане изненада и Академик ще победи.
Фаворит: Академик Бултекс 99

 

Черно море Тича - Академик София
Това е вторият най-очакван мач в първенството тази година. На всички им е интересно да видят с какъв нов отбор ще излезе Академик и дали този тим ще остане в четворката на НБЛ. Ще бъде интересно как е комплектован отборът и кои състезатели ще намерят място на терена. Имат много малко време да се подготвят. Състезателите трябва да се напаснат с треньора, което не е малко. Това ще е тежката задача на Жоро Давидов в този мач. Ще бъде изключително интересно, защото и в Черно море не всичко е наред. Има проблем с гарда Милян Боцка, който няма да играе в този мач. Той е ключов състезател и ще липсва на отбора със сигурност. Но пък домакинският фактор е много важен. Във Варна се играе изключително тежко. Зала "Христо Борисов" със сигурност ще е пълна. Бих дал малко предимсто за Черно море.
Фаворит: Черно море Тича

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Бойко Младенов, Академик Бултекс 99, Левски Лукойл, Балкан, Рилски спортист, Черно море Тича, Академик София, Спартак Плевен, Берое
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини