Фенклубът на Левски призова към подкрепа за баскетбола


Фенклубът на Левски призова към подкрепа за баскетбола
(Снимка: LAP.bg)
06-01-2018 15:40 | BGbasket.com

Националният клуб на привържениците на Левски демонстрира подкрепата си към новия баскетболен проект Левски Лукойл.

 

Феновете вече изпратиха писмо до собственика на Лукойл България Валентин Златев, за да изразят съпричастност с идеята.

 

Те направиха и специално приканване към "синята" общност, да подкрепят Левски с новия спонсор, като напълнят залата.

 

Ето и пълният текст на обръщението:

"Скъпи левскари, 

в последните дни много се изписа и изговори около един от най-важните и съдбовни моменти в историята на баскетболния отбор на Левски. Казваме отбор, защото клубът винаги е бил сам един и сега не е по-различно. 

За първи път от много години този отбор, който ни е радвал неведнъж, има стабилност, сигурност, бъдеще. Отбор, който само в последното десетилетие бе на косъм поне на три пъти да изчезне (като някои други), сега  мечтае. Къде с любовта на феновете, къде с ентусиазма на някои ръководители, къде с професионализма и левскарския дух на някои играчи, но този отбор оцеля!

Каквото било - било е! Дойде момент, когато най-обичаният и популярен български клуб заслужено получи подкрепа. Компания, която е доказала сериозния и отговорен ангажимент към българския спорт и по-конкретно баскетбол, избра нас. Протегна ни ръка!

Спонсорският договор на "Лукойл България" с Левски е началото на едно добро и обещаващо партньорство. Гарант за бъдещ професионализъм. Отборът продължава десетилетната си традиция - нашият клуб, нашата емблема, нашият отбор.

БК Левски със спонсор "Лукойл" към момента е събрал най-доброто като състав. Има само двама чужденци и куп талантливи и доказали се български момчета. Те заслужават да ги подкрепим. Това са бъдещи шампиони! Те са Левски!

Елате в залата и защитете емблемата на Левски!"

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи