Небойша Видич за нови попълнения: Ще видим, никога не се знае


Небойша Видич за нови попълнения: Ще видим, никога не се знае
(Снимка: LAP.bg)
11-01-2018 12:01 | BGbasket.com

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич сподели след убедителната победа над Академик в Правец за Купата, че тимът му има проблеми с контузии, но в тези мачове е времето за изява на младите.

 

"Титулярите ни изобщо ги няма, затова играха всички. Павел Иванов и той игра контузен, не е тренирал, днес сутринта направи само стрелба, но се наложи да играе. Имахме проблем с контузиите, и младите получиха игрово време днес, и това бе важно," коментира наставникът за BGBasket.com.

 

Христо Захариев пропусна два мача на тима, заради болки в гърба заради прищипан нерв, но скоро ще е готов за игра: "Христо Захариев има проблем в гърба, без нищо се получи, от едно навеждане. Трудно ни е без него. С липсата и на Фортънбъри, няма отбор, който да не изпита проблеми без двама основни играчи. Мисля, че до събота вече ще е готов и ще играе," отбеляза Видич.

 

За новото попълнение Джордан Калахан, заменящ Девин Брукс в състава, Видич сподели: "Гледахме го много дълго. Търсехме играч на тази позиция от два месеца. Имахме някои проблеми, затова се оглеждахме. Ще видим дали съм сгрешил. Трети сме отзад напред в стрелбата за три точки и се надявам да допринесе това и да вкара нова енергия в отбора."

 

Ще има ли нови попълнения в Балкан в следващите седмици? "Ще видим, никога не се знае," с усмивка завърши Небойша Видич.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи