Любо Минчев: Не сме това, което бяхме в началото на сезона


Любо Минчев: Не сме това, което бяхме в началото на сезона
(сн. lap.bg)
10-01-2018 22:15 | BGbasket.com

Старши треньорът на Берое Любо Минчев призна, че отборът му изпитва сериозни проблеми в сравнение с началото на сезона. Тимът загуби първия мач срещу Академик Бултекс 99 от четвъртфиналите за Купата, но наставникът сподели, че е доволен от старанието на играчите си. Ето какво каза още Минчев след мача:

 

„Мач с обрати, но и двата отбора са играли и по-добър баскетбол от това, което показаха. Доволен съм от старанието на играчите ми и от това, че се бореха до последно в този труден момент с толкова къса ротация. Не мога да ги виня в липса на старание и желание. Имаше доста грешки, но това е следствие на умората.

 

Бару трябваше да се върне в Кот Д`Ивоар заради кончината на брат му. След това се разболя, не можа да се върне навреме. Надявам се да пристигне в петък или събота.

 

Купиха ни Алекс Дейвис, Ники Николов се контузи, имаме право да вземем само един чужденец. В момента не сме това, което бяхме в началото на сезона, но всеки отбор минава през трудни периоди. Като турнирен резултат 6 точки не е голяма разлика, но нищо не ни гарантира крайната победа.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: КУпа България - мъже, Берое, Любо Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи