Александър Дяковски: През второто полувреме бяхме уморени


Александър Дяковски: През второто полувреме бяхме уморени
(сн. lap.bg)
13-01-2018 21:47 | Мария Маринова

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски сподели, че спадът в играта на отбора му през второто полувреме на двубоя с Балкан е нормален. Тимът игра цял мач с шест човека и според наставника, умората е оказала влияние.

 

„През първото полувреме стояхме добре, въпреки че имахме поне 5-6 непредизвикани грешки, може би от липса на концентрация. Можехме да вкараме няколко лесни коша на бърза атака и преднината на Балкан да бъде още по-малка. Второто полувреме го отдавам на умората. Днес бяхме с шест човека. Киров и Бързаков са със здравословни проблеми и не успяха да вземат участие днес. С тази ротация е нормално да имаме някакъв спад. Балкан се възползва през третата част и вдигна разликата.“, заяви Дяковски.


В следващия кръг Спартак Плевен посреща Академик в търсене на първи успех в шампионата през този сезон. „Очаквам труден и тежък мач, най-вече психологически. Всички ще очакват да вземем първа победа, което е нормално. В никакъв случай, дори за една секунда, някой от отбора ще посмее да подцени Академик. Това са млади и много талантливи момчета и бъдещето е пред тях.“, добави наставникът.

 

Той коментира и финансовите проблеми в клуба. „В момента всичко е наред. Мисля, че така ще бъде и занапред.“, завърши Дяковски.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи