Тити Папазов: Трябва да преборим себе си


Тити Папазов: Трябва да преборим себе си
(Снимка: LAP.bg)
13-01-2018 21:52 | BGbasket.com

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов имаше и забележки към играта на своите баскетболисти, въпреки успеха със 108-88 над Ямбол.

 

"Имаше много силни минути, особено във втората част. 60 точки вкарахме на полувремето. Трудно е да се държи 100% концентрация, когато съперникът отстъпва като потенциал. Интересува ме само отборната игра. Всеки един от тези 12 може да е фактор, звезда, във всеки друг отбор, но тук е един от 12-те. В решаващите моменти, когато трябва да се печелят титли, когато това ще окаже влияние. Има неща, които трябва да пречупим в себе си. Трябва да преборим себе си. Имаше много хубави неща, но и много липса на концентрация в защита," заяви наставникът на "сините".


"Имаме резерви, но съм убеден, че в решаващите моменти те ще бъдат такива каквито трябва да бъдат. Иска ми се да има постоянство. Загубихме едно цяло полувреме от тях, значи не сме си свършили работата," допълни той.

 

"Трябва време. Имаме гостуване във Варна, след това почиваме и имаме много важна серия - гостуване в Гевгелия, и ако победим там и Рилски, ще сме първи в редовния сезон. Не се съмнявам, че ще спечелим турнира. После играем с Рилски, пак с тях, и после с Балкан. Една идея съм по-либерален в момента. Но в решителните мигове няма да могат така да се държат. Не съм недоволен от поведението им, а от някои взаимодействия, които не са отборни, към това имам забележки", завърши Тити Папазов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи